torsdag den 23. april 2015

Så er den færdig!


Endelig! Efter urimelig lang tid er romanen Mørk er dagen færdig. Processen er afsluttet, og ikke overraskende er jeg meget tilfreds med resultatet. Dette er den uredigerede bagsidetekst:

"Storbyparret Erling og Abelone var overbevist om, at det at flytte til sovebyen Tolby var en fornuftig beslutning. I den lille nordjyske by var huse omtrent gratis, de fleste kørte Toyota Carina, byens købmand tjente ingen penge, og bagermesteren skød rotter, undertiden hunde, med haglgevær.

Hvad de ikke vidste var, at byens slagsbrødre, Tolby-banden, længe havde regeret byen med jernhånd. Folk var skræmte, og dem som kom for tæt på, tog Tolby-banden en ordentlig luns af.
I nabobyen Svirelev boede Erlings gamle skolekamerat Lauge. Om dagen var han post, men også en konfliktsky tørvetriller, der havde levet det meste af sit ynkværdige liv på Randis bodega.
Og samtidig, rundt omkring i småbyerne, blev Tolby-bandens metoder mere og mere aggressive. Nogen måtte gøre noget, og en dag tog Lauge en beslutning, der desværre udviklede sig i en helt anden retning end først antaget ..."

Mørk er dagen er netop lagt til salg på Saxo.com og sidst på måneden, vil den være salgbar på en lang række andre E-bogsplatforme inklusiv Mofibo og lidt senere også på Ibooks. Prisen ligger på omkring de 39,-


Ingen kommentarer:

Send en kommentar